spouwmuurisolatie – eps parels++

Eps parels spouwmuurisolatie

je spouwmuur isoleren?Gemakkelijk en snel uwbodemisolatie.nl

Tussen de binnen – en de buitenmuur is een open ruimte in veel bestaande bestaande woningen tussen c.a 1925 & 1975 welke niet geïsoleerd in Deze ruimte noemen we de spouw. Door de spouwmuur te isoleren. Kan een besparing gerealiseerd worden tot 30% op uw energiekosten. Daarnaast wordt “schijntocht” uit stopcontacten en naden weggenomen. De spouwmuur isoleren met eps parels+++ of glaswol vlokken is dan ook de perfecte manier om uw muren te isoleren!

zie hieronder voor uw isolatie
Type woningKostensubsidieNetto te betalen
Tussen woning€ 1.100,-€ 310,-€ 790,-
Hoekwoning€ 2.350,-€ 700,-€ 1.650,-
2 onder 1 kap€ 2.450,-€ 720,-€ 1.730,-
Vrijstaande woning€ 3.500€ 1.000,-€ 2.500,-
Uitstekende isolatiewaarde eps parels
 1. Uitstekende isolatiewaarde: EPS-parels HR+++ hebben een uitzonderlijk hoge isolatiewaarde, waardoor ze bijdragen aan aanzienlijke energiebesparingen. Ze houden warmte effectief vast in de winter en voorkomen dat warmte in de zomer naar buiten ontsnapt, waardoor uw huis het hele jaar door comfortabel is.
Duurzaamheid:

EPS-parels zijn duurzaam en bestand tegen vocht, schimmel en ongedierte. Dit betekent dat ze lang meegaan zonder hun isolerende eigenschappen te verliezen, wat resulteert in een langdurige investering.

Milieuvriendelijk:

EPS is een recyclebaar materiaal en het productieproces heeft een relatief lage milieu-impact. Door HR+++ spouwmuurisolatie te kiezen, draagt u bij aan een groenere levensstijl.

Geen koudebruggen:

Deze isolatiemethode voorkomt koudebruggen, wat betekent dat er geen plekken zijn waar warmte ontsnapt of koude lucht binnendringt. Hierdoor wordt een consistente en comfortabele binnentemperatuur behouden.

Verbeterde geluidsisolatie:

Naast thermische isolatie verbetert HR+++ spouwmuurisolatie met EPS-parels ook de geluidsisolatie in uw huis, waardoor geluiden van buiten worden verminderd.

Lagere energiekosten:

Door de verbeterde isolatie vermindert HR+++ spouwmuurisolatie de behoefte aan verwarming en koeling, wat leidt tot lagere energiekosten en een snellere terugverdientijd van uw investering.

Geen onderhoud:

Eenmaal geïnstalleerd, vereist deze isolatievorm vrijwel geen onderhoud, wat het gemakkelijk maakt voor huiseigenaren.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wat zijn de voordelen van spouwmuurisolatie met hr+++ eps parels

 

HR+++ spouwmuurisolatie met EPS-parels biedt tal van voordelen die bijdragen aan het comfort en de energiezuinigheid van uw huis. Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste voordelen van deze geavanceerde isolatiemethode:

 1. Uitstekende isolatiewaarde: EPS-parels HR+++ hebben een uitzonderlijk hoge isolatiewaarde, waardoor ze bijdragen aan aanzienlijke energiebesparingen. Ze houden warmte effectief vast in de winter en voorkomen dat warmte in de zomer naar buiten ontsnapt, waardoor uw huis het hele jaar door comfortabel is.
 2. Duurzaamheid: EPS-parels zijn duurzaam en bestand tegen vocht, schimmel en ongedierte. Dit betekent dat ze lang meegaan zonder hun isolerende eigenschappen te verliezen, wat resulteert in een langdurige investering.
 3. Milieuvriendelijk: EPS is een recyclebaar materiaal en het productieproces heeft een relatief lage milieu-impact. Door HR+++ spouwmuurisolatie te kiezen, draagt u bij aan een groenere levensstijl.
 4. Geen koudebruggen: Deze isolatiemethode voorkomt koudebruggen, wat betekent dat er geen plekken zijn waar warmte ontsnapt of koude lucht binnendringt. Hierdoor wordt een consistente en comfortabele binnentemperatuur behouden.
 5. Verbeterde geluidsisolatie: Naast thermische isolatie verbetert HR+++ spouwmuurisolatie met EPS-parels ook de geluidsisolatie in uw huis, waardoor geluiden van buiten worden verminderd.
 6. Lagere energiekosten: Door de verbeterde isolatie vermindert HR+++ spouwmuurisolatie de behoefte aan verwarming en koeling, wat leidt tot lagere energiekosten en een snellere terugverdientijd van uw investering.
 7. Geen onderhoud: Eenmaal geïnstalleerd, vereist deze isolatievorm vrijwel geen onderhoud, wat het gemakkelijk maakt voor huiseigenaren.

 Kortom, HR+++ spouwmuurisolatie met EPS-parels biedt een aantrekkelijke combinatie van energie-efficiëntie, duurzaamheid en comfort, waardoor het een verstandige keuze is voor het isoleren van uw woning. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe deze geavanceerde isolatiemethode uw huis kan verbeteren.

EPS spouwmuurisolatie: Uw Bondgenoot tegen Vochtproblemen

Voorkom vochtproblemen in uw huis met EPS spouwmuurisolatie. Deze geavanceerde isolatiemethode biedt niet alleen uitstekende thermische efficiëntie, maar fungeert ook als een schild tegen vochtinfiltratie.

Hoe werkt het?

EPS isolatie staat bekend om zijn natuurlijke weerstand tegen vocht. Dit betekent dat het vocht niet opneemt en geen bron wordt voor schimmelgroei of structurele schade. Maar dat is niet alles. EPS spouwmuurisolatie fungeert als een effectieve dampremmende laag. Het voorkomt dat vochtige lucht van buitenaf in uw muren doordringt, waardoor het risico op condensatie en vochtproblemen in uw huis wordt verminderd.

Wat betekent dit voor u?

Met EPS spouwmuurisolatie kunt u gerust zijn in de wetenschap dat uw huis beschermd is tegen vochtproblemen. Het helpt schimmelvorming, houtrot en andere vochtgerelateerde schade te voorkomen, en zorgt voor een gezondere leefomgeving voor u en uw gezin.

Dus, als u vochtproblemen in uw huis wilt vermijden en tegelijkertijd wilt profiteren van verbeterde energie-efficiëntie, is EPS spouwmuurisolatie de ideale keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor professioneel advies en installatiediensten om uw huis te beschermen tegen vochtproblemen en uw wooncomfort te verbeteren.

EPS Parels: Het beste voor spouwmuurisolatie

Al zo’n veertig jaar bewijzen EPS parels hun kwaliteit in na-isolatie van spouwmuren en kruipruimtes. De thermoparels hebben in de loop der jaren wel enkele verbeteringen ondergaan maar het principe is hetzelfde gebleven. In niet-geïsoleerde spouwmuren worden gaten geboord waarna er met een vulpistool piepschuimen balletjes ingeblazen worden. Het verschil tussen de techniek van toen deze nog in de kinderschoenen stond en tegenwoordig is dat de huidige EPS parels zich korte tijd na inspuiting aan elkaar hechten. Hierdoor ontstaat er een stevigere, doch altijd nog flexibele waterdoorlatende isolatielaag, dan wanneer er, zoals voorheen, met losse bolletjes gewerkt wordt.

nadelen spouwmuurisolatie hr+++ eps parels

Ondanks de vele voordelen van spouwmuurisolatie met HR+++ EPS-parels, zijn er enkele potentiële nadelen waarmee u rekening moet houden voordat u deze isolatiemethode kiest. Hier zijn enkele van de mogelijke nadelen:

 1. Kosten: HR+++ EPS-parels behoren tot de hoogwaardige isolatiematerialen en kunnen duurder zijn dan sommige andere isolatieopties. De initiële investering kan dus hoger zijn.
 2. Installatiecomplexiteit: De installatie van HR+++ EPS-parels vereist gespecialiseerde kennis en ervaring. Het kan ingewikkelder zijn dan bijvoorbeeld traditionele spouwmuurisolatie. Dit kan leiden tot hogere installatiekosten.
 3. Niet geschikt voor alle woningen: HR+++ EPS-parels zijn mogelijk niet geschikt voor alle woningtypen. Het kan afhangen van de huidige bouwstructuur en de staat van uw spouwmuren.


Ondanks deze mogelijke nadelen blijft HR+++ EPS-spouwmuurisolatie een effectieve keuze voor energie-efficiëntie en vochtbeheersing. Als u twijfels hebt of vragen heeft, raden we aan om contact op te nemen met ons .wij brengen u in contact met een  isolatiespecialist om uw specifieke situatie te bespreken en te beoordelen of deze isolatiemethode geschikt is voor uw woning

 

De Kosten van Spouwmuurisolatie met HR+++ EPS Parels


Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw huis met spouwmuurisolatie, maar bent u benieuwd naar de kosten van HR+++ EPS-parels? Het is begrijpelijk dat kosten een belangrijke factor zijn bij het plannen van isolatieprojecten. Hier is wat u moet weten over de kosten van deze hoogwaardige isolatiemethode.


De kosten van HR+++ EPS-parels voor spouwmuurisolatie variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder:

 1. Woninggrootte: De omvang van uw huis speelt een rol in de totale kosten, omdat er meer materiaal nodig is voor grotere woningen.
 2. Isolatiedikte: De dikte van de isolatielaag beïnvloedt de kosten. Dikkere isolatie kan duurder zijn, maar biedt mogelijk betere isolatiewaarden.
 3. Toegankelijkheid: De bereikbaarheid van uw spouwmuren kan de kosten beïnvloeden. Als de muren moeilijk bereikbaar zijn, kan de installatie wat complexer en duurder zijn.
 4. Arbeidskosten: De kosten voor arbeid variëren afhankelijk van uw locatie en het isolatiebedrijf dat u kiest.
 5. Hoewel de exacte kosten per project verschillen, is spouwmuurisolatie met HR+++ EPS-parels over het algemeen een investering met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De energiebesparingen die u zult realiseren, kunnen op de lange termijn helpen de initiële kosten te rechtvaardigen. Bovendien kunnen overheidssubsidies of stimuleringsmaatregelen de kosten verder verlagen.

Om een nauwkeurige schatting te krijgen voor uw specifieke project, raden we aan om contact op te nemen met professionele isolatieproviders die u kunnen voorzien van een offerte op maat. Ze kunnen uw huis inspecteren en u helpen de beste optie te kiezen binnen uw budget. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis prijsopgave en ontdek hoe HR+++ EPS-parels uw huis kunnen transformeren.

Spouwmuurisolatie met HR+++ EPS-parels: Het Installatieproces


De installatie van spouwmuurisolatie met HR+++ EPS-parels is een effectieve en efficiënte manier om uw huis te voorzien van hoogwaardige isolatie. Maar hoe verloopt het installatieproces precies? Hier is een overzicht van wat u kunt verwachten:

 1. Inspectie: Voordat de installatie begint, voert een professionele isolatiespecialist een grondige inspectie van uw spouwmuren uit. Dit helpt om de huidige staat van uw muren te beoordelen en eventuele problemen te identificeren.
 2. Voorbereiding: De volgende stap is het voorbereiden van uw huis voor de installatie. Dit omvat het identificeren van geschikte toegangspunten tot de spouwmuur, die meestal bestaan uit kleine boorgaten in de buitenmuur.
 3. Isolatie-injectie: Met behulp van gespecialiseerde apparatuur worden de HR+++ EPS-parels door de boorgaten in de spouwmuur geïnjecteerd. Het isolatiemateriaal wordt gelijkmatig verdeeld om een naadloze isolatielaag te creëren.
 4. Controle: tijdens het isoleren wordt er nauwkeurig gecontroleerd dat de isolatielaag perfect in de muur wordt gespoten. Dit garandeert een consistente prestatie.
 5. Afwerking: Nadat de isolatie is voltooid, worden de boorgaten zorgvuldig afgedicht en afgewerkt om ze nauwelijks zichtbaar te maken. Dit zorgt voor een esthetisch aantrekkelijke afwerking.
 6. Schoonmaak: Het isolatieteam zorgt ervoor dat uw huis netjes wordt achtergelaten, zonder achterblijvend puin.


Het resultaat van dit installatieproces is een spouwmuur die effectief is geïsoleerd met HR+++ EPS-parels, wat bijdraagt aan een hogere energie-efficiëntie en meer wooncomfort. Deze isolatiemethode is niet alleen snel en gemakkelijk, maar biedt ook langdurige voordelen.
Als u geïnteresseerd bent in het aanbrengen van spouwmuurisolatie met HR+++ EPS-parels in uw huis, neem dan contact op met ons voor een gedetailleerde evaluatie en een offerte op maat door onze partners.