isolatiebedrijf-Geldrop

Isolatiebedrijf Geldrop: Experts in Efficiënte Isolatieoplossingen

Welkom bij ons toonaangevende isolatiebedrijf in Geldrop en de omliggende regio.

Wij zijn gespecialiseerd in diverse isolatiediensten, waaronder spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zoldervloerisolatie, dakisolatie en bodemisolatie. Als dé experts op het gebied van isolatie in Geldrop bieden wij u een uitgebreide totaaloplossing.

Onze Isolatiediensten in Geldrop:
 •  Spouwmuurisolatie: Wij verbeteren de energie-efficiëntie van uw woning door uw spouwmuren te isoleren, waardoor u kunt besparen op energiekosten en uw comfort kunt verhogen.
 • Vloerisolatie: Onze vloerisolatie helpt de kou vanuit de bodem te weerhouden uw huis binnen te dringen, wat zorgt voor een aangenamer binnenklimaat.
 • Zoldervloerisolatie: Bespaar op stookkosten door uw zoldervloer te isoleren, waardoor de warmte in uw leefruimte behouden blijft.
 • Dakisolatie: Met onze dakisolatie verbeteren we de thermische efficiëntie van uw woning, waardoor u comfortabeler leeft en minder energie verbruikt
 • Bodemisolatie: Wij beschermen uw huis tegen kou en vocht vanuit de grond, waardoor uw woonomgeving gezonder en energiezuiniger wordt.

Meer dan Isolatie

Naast traditionele isolatiediensten bieden wij inwoners van Geldrop extra services, zoals:

 •  spouwmuurisolatie herstel: Indien nodig herstellen wij beschadigde spouwmuurisolatie om de effectiviteit te waarborgen.
 • Spouwmuurverontreiniging verwijderen: Wij reinigen uw spouwmuren van verontreinigingen die de isolatie aantasten.
 • Verwijderen van verouderd isolatiemateriaal: Wij verwijderen oude, ineffectieve isolatiematerialen en vervangen deze door moderne, energiezuinige oplossingen.
 • ventilatievoorzieningen: Wij installeren ventilatiesystemen om de luchtkwaliteit in uw huis te verbeteren en vochtproblemen te voorkomen.

Ervaring en Maatwerk

Ons isolatiebedrijven partners in Geldrop hebben ruime ervaring in het na-isoleren van diverse typen woningen. Wij begrijpen dat elke woning uniek is. Daarom bieden zij maatwerkoplossingen die precies passen bij uw behoeften en de kenmerken van uw huis. Zij adviseren u graag over de meest effectieve isolatiemethoden voor uw woning in Geldrop.
Kies voor comfort, energiebesparing en duurzaamheid met ons isolatiebedrijf in Geldrop. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis isolatieadvies op maat.

Natuurvriendelijk isoleren in Geldrop

Bent u op zoek naar een natuurvriendelijke oplossing om uw woning in Geldrop te isoleren? Onze partners hebben met succes meerdere woningen in Geldrop op een ecologische wijze geïsoleerd. De isolatiemedewerkers zijn getraind in ‘natuurvriendelijk isoleren’ en staan klaar om uw spouwmuren op duurzame wijze te isoleren.

U kunt u er zeker van zijn dat het natuurvriendelijk isoleren van uw woning in Geldrop in goede handen is. Wij zijn toegewijd aan milieuvriendelijke isolatieoplossingen die niet alleen uw wooncomfort verbeteren, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Wilt u meer informatie over deze innovatieve manier van isoleren? Neem gerust contact met ons op. Onze partners vertellen u graag meer over de voordelen van natuurvriendelijke isolatie voor uw woning in Geldrop.

 

Verouderde Spouwmuurisolatie? Laat Het Vakkundig Verwijderen door Ons Isolatiebedrijf in Geldrop


Sinds de oliecrisis van 1973 beseffen we allemaal dat het belangrijk is om te besparen op energiekosten. In de nasleep van deze gebeurtenis begonnen mensen met het isoleren van hun spouwmuren om warmteverlies te verminderen. Helaas werden in die tijd isolatiemethoden en -materialen gebruikt die niet langer voldoen aan de huidige normen en eisen. Dit betekent dat de huidige bewoners van oudere huizen in Geldrop soms te maken hebben met verouderde spouwmuurisolatie, met een lage isolatiewaarde en andere problemen omdat het isolatiemateriaal niet correct is aangebracht.

Onze Partners hebben De Oplossing:

Voor degenen die te kampen hebben met verouderde spouwmuurisolatie en dit willen verbeteren, biedt ons isolatiebedrijf in Geldrop een effectieve oplossing. Het verwijderen van verouderde spouwmuurisolatie is een klus die u met een gerust hart aan ons ervaren team kunt overlaten. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van isolatiematerialen zoals UF-schuim en steenwol. Door verouderde isolatie te verwijderen en te vervangen door hoogwaardig isolatiemateriaal, kunt u uw wooncomfort aanzienlijk verbeteren. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat uw woning in Geldrop weer voldoet aan de modernste isolatienormen.

Waarom Is Isolatie Vervangen Zo Belangrijk?

Verouderde isolatie kan leiden tot warmteverlies, hogere energierekeningen en ongemak in uw huis. Door te investeren in het verwijderen en vervangen van verouderde spouwmuurisolatie, kunt u niet alleen uw energiekosten verlagen, maar ook genieten van een comfortabeler en energiezuiniger huis.

Klaar voor de Toekomst

Laat ons isolatiebedrijf in Geldrop u helpen uw woning klaar te maken voor de toekomst. Verbeter uw leefomgeving door verouderde isolatie te verwijderen en te kiezen voor moderne, hoogwaardige isolatiematerialen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw woning in Geldrop kunnen helpen isoleren, renoveren en energiezuiniger maken.
Investeer in comfort, bespaar op energie en maak uw huis klaar voor de toekomst met onze deskundige spouwmuurisolatieverwijderingsservice in Geldrop.

 

Vloerisolatie in Geldrop voor Comfort en Energiebesparing

Veel huizen in Geldrop hebben een kruipruimte onder de vloer die vaak slecht geïsoleerd is. Dit kan leiden tot koude lucht die uw woning binnenkomt. Gelukkig is er een oplossing: vloerisolatie. Onze partners in Geldrop bieden diverse vloerisolatiemogelijkheden om uw wooncomfort te verhogen en uw energierekening te verlagen.

Waarom Vloerisolatie?

Vloerisolatie is een effectieve manier om te voorkomen dat koude lucht vanuit de kruipruimte uw huis binnenkomt. Hierdoor blijft uw woning warmer en hoeft u minder te verwarmen, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen. Bovendien zorgt vloerisolatie voor een gelijkmatigere binnentemperatuur en verhoogt het het comfort in uw huis.

Verschillende Isolatiematerialen

Onze partners in Geldrop bieden verschillende isolatiematerialen voor vloerisolatie, waaronder Icynene vloerisolatie, RWF/HFO vloerisolatie en EPS-isolatieparels. Deze materialen hebben uitstekende isolatiewaarden en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Isolatiesubsidie

Wist u dat u in aanmerking komt voor isolatiesubsidie wanneer u uw vloer laat isoleren? U kunt maar liefst €5,50 per vierkante meter ontvangen. Als u twee of meer isolatiemaatregelen treft, zoals vloerisolatie, kan de subsidie oplopen tot €11 per vierkante meter, verstrekt door de Rijksoverheid..

Professioneel Advies

Voordat u vloerisolatie laat aanbrengen, komt een adviseur van onze partners in Geldrop gratis en vrijblijvend bij u op locatie om de juiste isolatiemethode en -materialen te bepalen. Hierdoor bent u verzekerd van een oplossing op maat.

Investeer in vloerisolatie en verbeter het comfort en de energiezuinigheid van uw woning in Geldrop. Neem vandaag nog contact op met onze partners en ontdek hoe vloerisolatie uw huis kan transformeren.

Kies voor een comfortabelere leefomgeving en bespaar op energiekosten met vloerisolatie in Geldrop

Dakisolatie in Geldrop voor Energiebesparing en Comfort

Onze partners in Geldrop hebben al tal van daken voorzien van hoogwaardige dakisolatie. Dakisolatie voor uw woning in Geldrop biedt diverse voordelen, waaronder energiebesparing en de mogelijkheid om van uw zolder een comfortabele leefruimte te maken. De besparingen kunnen oplopen tot wel 30% op jaarbasis. In de winter voorkomt dakisolatie dat warmte ontsnapt naar buiten, terwijl het in de zomer zorgt voor een koelere zolderverdieping.

Hoogwaardige Dakisolatiematerialen

Onze partners in Geldrop gebruiken hoogwaardige dakisolatiematerialen zoals Icynene PUR-schuim, Knauf Timberframe, PIF isolatiefolie en RWF/HFO isolatie. Deze materialen bieden uitstekende isolatiewaarden, wat resulteert in optimaal comfort en energiebesparing.

Gratis Advies en Offerte voor dakisolatie

Vraag een offerte aan via

onze website, en een deskundige adviseur van onze partner komt gratis en vrijblijvend langs in Geldrop om uw situatie te beoordelen en de beste aanpak voor uw dakisolatie te bepalen.

Isolatiesubsidie

Het goede nieuws is dat u in aanmerking komt voor isolatiesubsidie wanneer u dakisolatie laat aanbrengen. U kunt maar liefst €15 per vierkante meter ontvangen. Als u twee of meer isolatiemaatregelen uitvoert, zoals dakisolatie, kan de subsidie oplopen tot €30 per vierkante meter, verstrekt door de Rijksoverheid.

Investeren in Comfort en Energiebesparing

Kies voor dakisolatie en verbeter het comfort en de energie-efficiëntie van uw woning in Geldrop. Neem vandaag nog contact op met onze partners en ontdek hoe dakisolatie uw huis kan transformeren.

Ga voor een comfortabelere leefomgeving en bespaar op energiekosten met dakisolatie in Geldrop.

meer over dakisolatie maetrialen?

Spouwmuurisolatie tussenwoning Geldrop aan de Getouwstraat

Aan de Getouwstraat in Geldrop heeft een partner een offerte mogen uitbrengen voor spouwmuurisolatie, Door onze dienstverlening is de kans groot dat één van onze partners deze woning gaat voorzien van spouwmuurisolatie .bent u op zoek naar een effectieve manier om uw huis energiezuiniger te maken in Geldrop? met gebruik van hoogwaardige  HR+++EPS parels? Neem nu contact met ons op

Een innovatieve aanpak van onze partners zorgt ervoor dat deze isolatieparels met precisie in uw spouwmuur worden aangebracht, waardoor een thermische barrière ontstaat. Dit betekent niet alleen een verlaging van uw energierekening, maar ook een aanzienlijke verbetering van het wooncomfort in uw woning.

Met spouwmuurisolatie in Geldrop  behoren koude plekken en warmteverlies tot het verleden. Uw huis blijft warm en comfortabel, terwijl u profiteert van aanzienlijke besparingen op energiekosten.

Maak vandaag nog een investering in spouwmuurisolatie en ontdek hoe uw woning in Geldrop kan profiteren van deze milieuvriendelijke en kostenbesparende oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte op maat.

spouwmuurisolatie herstellen geldrop!

Spouwmuurisolatie herstellen in Geldrop


Veel woningen in Geldrop, gebouwd tussen 1975 en 1991, vertonen vaak tekortkomingen in de oorspronkelijke isolatie. Deze huizen werden oorspronkelijk geïsoleerd volgens de NEN1068-norm van 1981, wat betekent dat er weliswaar enige isolatie aanwezig is, maar dat deze niet meer voldoet aan de moderne isolatie-eisen. Onze gespecialiseerde partners hebben voor deze specifieke woningen een isolatiemateriaal ontwikkeld dat geschikt is om ze van hoogwaardige na-isolatie te voorzien.

Onze toegewijde isolatiebedrijf partners in Geldrop kan de bestaande spouwmuurisolatie verbeteren en upgraden, zodat uw woning niet alleen comfortabeler wordt, maar ook aanzienlijk energiezuiniger. Deze verbetering wordt gerealiseerd door het gebruik van Foam isolatie. Ontdek hier meer informatie over hoe we uw spouwmuurisolatie kunnen herstellen met behulp van Foam. Wat nog beter is, als u besluit om twee of meer isolatiemaatregelen te nemen, kunt u maar liefst €8 per vierkante meter aan subsidie ontvangen van de Rijksoverheid voor uw spouwmuurisolatie project in Geldrop. Investeer vandaag nog in de energie-efficiëntie van uw huis en maak uw woning klaar voor de toekomst.

 

Geldropse Inwoners Krijgen Subsidie voor Woningisolatie

Vanaf 23 januari 2023 is het een geweldige tijd voor inwoners van Geldrop om hun woningen te verduurzamen en tegelijkertijd flink te besparen. Dankzij de introductie van de ISDE-subsidie (Investeringssubsidie duurzame energie) voor woningisolatie kunnen eigenaar-bewoners van huizen in Geldrop nu profiteren van financiële ondersteuning om hun huis energiezuiniger te maken.

Waarom Is Dit Zo Belangrijk?

Met stijgende energiekosten en een groeiend bewustzijn van de milieueffecten van energiegebruik, is het optimaliseren van de isolatie van uw woning niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De ISDE-subsidie biedt Geldropse huiseigenaren een uitgelezen kans om hun woningen energiezuiniger te maken en daarmee de energierekening aanzienlijk te verlagen.

Hoe Werkt de Subsidie?

Het mooie aan deze regeling is dat u al in aanmerking komt voor subsidie als u slechts één isolatiemaatregel treft. Dit kan variëren van het isoleren van uw dak, muren of vloer tot het plaatsen van hoogrendementsglas. Of u nu een oudere woning heeft die wel wat aandacht kan gebruiken of een modern huis wilt voorzien van de nieuwste isolatietechnologie, de ISDE-subsidie is er voor u.

Gratis Advies van Onze Isolatie Experts

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste isolatiemaatregelen en het aanvragen van subsidie ingewikkeld kan lijken. Daarom bieden wij inwoners van Geldrop gratis en vrijblijvend advies. Onze deskundige isolatieadviseurs staan klaar om uw woning te beoordelen en de beste isolatieoplossingen voor uw situatie aan te bevelen. Ze zullen u ook helpen bij het identificeren of u in aanmerking komt voor deze waardevolle energiesubsidie.

Aan de Slag met Woningisolatie in Geldrop

Laat deze kans niet voorbijgaan. Met de ISDE-subsidie kunt u niet alleen bijdragen aan een duurzamere toekomst, maar ook besparen op uw energiekosten. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw gratis isolatieadvies en ontdek hoe u kunt profiteren van de ISDE-subsidie om uw woning in Geldrop te isoleren.
Verduurzaam uw huis, bespaar op energie en geniet van een comfortabeler woonklimaat met de ISDE-subsidie voor isolatie in Geldrop. Doe de eerste stap naar een groenere toekomst!

Spouwvervuiling Verwijderen voor Betere Isolatie in Geldrop

In de jaren ’20 werden spouwmuren geïntroduceerd als een innovatieve maatregel om doorslaand vocht te voorkomen. Tijdens de bouw van deze woningen werd echter niet altijd even nauwkeurig gewerkt, wat resulteerde in mogelijke vervuiling van de spouwmuur met puin. Deze verontreiniging kan resulteren in koudebruggen, wat plekken zijn waar de binnen- en buitenmuur met elkaar in contact komen. Veel isolatiebedrijven geven aan dat spouwmuurisolatie geen optie is in dergelijke gevallen.

De Oplossing: Spouwvervuiling Verwijderen

Het goede nieuws is dat, ongeacht het isolatiebedrijf dat u kiest, het verwijderen van spouwvervuiling een haalbare oplossing kan zijn. Het verwijderen van puin uit de spouwmuur kan de isolatiewaarde van uw woning verbeteren, wat resulteert in een lager energieverbruik en lagere energiekosten. Bovendien elimineert het koudebruggen, waardoor uw woning een gelijkmatigere binnentemperatuur en een comfortabelere leefomgeving krijgt.

Isolatie voor een Duurzamere Toekomst

Als u te maken heeft met spouwvervuiling in uw woning in Geldrop en deze wilt verbeteren, kan dit een slimme investering zijn. Door de spouwvervuiling te verwijderen, bereidt u uw huis voor op de toekomst en draagt u bij aan een duurzamere leefomgeving.

Neem contact op met ons en we zullen u linken aan een perfect isolatiebedrijf in Geldrop om de mogelijkheden voor het verwijderen van spouwvervuiling te bespreken en uw woning klaar te maken voor een duurzamere en energiezuinige toekomst.
Kies voor verbeterd comfort, energiebesparing en een betere isolatie, en maak uw huis in Geldrop klaar voor de uitdagingen van morgen.

Bodemisolatie in Geldrop: Bescherming tegen Vocht en Kou

Bodemisolatie is een effectieve methode om vocht en kou buiten te houden, met name in vochtige kruipruimtes. In sommige delen van Geldrop bevindt de grond zich op een lager niveau, wat de kans op een vochtige of natte kruipruimte vergroot. Bodemisolatie is de ideale oplossing voor woningen in deze gebieden, waar vochtproblemen kunnen optreden. Bovendien is bodemisolatie vaak de keuze wanneer de kruipruimte niet geschikt is voor vloerisolatie, met name wanneer de ruimte minder dan 45 centimeter diep is.

De Voordelen van Bodemisolatie

Bodemisolatie biedt niet alleen verbeterd comfort, maar heeft ook een beschermende functie voor de balkconstructie onder uw vloer. Het houdt vocht buiten en voorkomt dat koude lucht de woning binnendringt, wat resulteert in een gelijkmatigere binnentemperatuur en lagere energiekosten.

EPS-Parels voor Bodemisolatie

Onze partners in Geldrop passen bodemisolatie toe met behulp van EPS-parels. Deze isolatieparels kunnen in verschillende laagdiktes worden aangebracht, afhankelijk van uw specifieke behoeften en de diepte van de kruipruimte.

Bodem Isolatiesubsidie

Goed om te weten is dat u recht heeft op isolatiesubsidie wanneer u kiest voor bodemisolatie. Voor elke vierkante meter geïsoleerde bodemvloer kunt u een subsidie van €3 ontvangen. Als u twee of meer isolatiemaatregelen uitvoert, waaronder bodemisolatie, kunt u zelfs €6 per vierkante meter subsidie krijgen van de Rijksoverheid.

Professioneel Advies en Uitvoering

Onze partners in Geldrop bieden professioneel advies en uitvoering op maat. Voordat bodemisolatie wordt aangebracht, zal een expert de kruipruimte inspecteren en de juiste aanpak bepalen.

Investeer in bodemisolatie en bescherm uw woning tegen vocht en kou. Neem vandaag nog contact op met onze partners en ontdek hoe bodemisolatie uw huis in Geldrop kan verbeteren.

kijk hier voor meer info over bodemisolatie

Kies voor meer comfort, energiebesparing en bescherming met bodemisolatie in Geldrop.

Isolatieadvies in Geldrop

Een isolatieadviseur van één van onze partners komt op de afgesproken datum en tijdstip bij u ter plaatse in Geldrop. Na een introductie over verschillende isolatiemethoden gaat de adviseur controleren of de gewenste isolatiewensen voor uw woning haalbaar zijn. Dit omvat onder andere het bekijken van specifieke constructies in uw huis en het controleren van de gesteldheid van de spouwmuur. Aan de hand van de verzamelde gegevens, zoals de spouwbreedte en het aantal vierkante meters, stelt de adviseur vrijblijvend een isolatieofferte op. U heeft uiteraard de vrijheid om te beoordelen of u de isolatieopdracht wilt laten uitvoeren door één van onze partners.

ISDE Isolatiesubsidie 2023 voor Geldrop

De ISDE (Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing) biedt inwoners van Geldrop de mogelijkheid om subsidie te ontvangen voor woningisolatie. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het aantal vierkante meters dat u laat isoleren.

 • Voor spouwmuurisolatie kunt u tot €4 per vierkante meter ontvangen.
 • Vloerisolatie kan u een subsidie opleveren van €5,50 per vierkante meter.
  Dakisolatie wordt gesubsidieerd met €15 per vierkante meter.
 • Zoldervloerisolatie komt in aanmerking voor €4 per vierkante meter.
 • Bodemisolatie kan u een subsidie van €3 per vierkante meter opleveren.
Als u besluit om twee of meer isolatiemaatregelen te treffen, zijn er nog hogere subsidiebedragen beschikbaar:
 • Spouwmuurisolatie: tot €8 per vierkante meter.
 • Vloerisolatie: tot €11 per vierkante meter.
  Dakisolatie: tot €30 per vierkante meter.
 • Zoldervloerisolatie: tot €8 per vierkante meter.
 • Bodemisolatie: tot €6 per vierkante meter.

Om te berekenen hoeveel subsidie u kunt ontvangen en voor gratis advies over woningisolatie, kunt u een afspraak maken met een adviseur. Vul het formulier in op onze website, en een deskundige zal graag bij u langskomen in Geldrop om u te informeren over de mogelijkheden en de subsidie waar u recht op heeft. Maak vandaag nog een afspraak en investeer in energie-efficiëntie en comfort voor uw woning.

Industry

Fast Growing Industrial & Factory Bay..

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error voluptatem accusantium doloremque laudantium totam aperiam

Trusted Worldwide

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error voluptatem.

Reliability

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error voluptatem.
Let's Talk

Free Consultation
  Bent u eigenaar van de woning?