Dakisolatie Pif

dakisolatie-met-pif
dakisolatie geldrop
Pif dakisolatie

De voordelen van dakisolatie met PIF isolatiefolie.

0

Besparing per jaar

“hoekwoning 420m3 p.j besparing”

0

Investering

Gemiddelde investering voor een hoekwoning

Besparing

Kijk hier wat u kan besparen met dakisolatie

Kijk hier wat de kosten zijn van dakisolatie

Ook benieuwd wat de kosten zijn van dakisolatie?

De beste keuze dat zijn wij!

Checkprijzen en besparing op uw dakisolatie. en vraag dan een offerte aan!
Dakisolatie Pif

we inspireren en helpen onze klanten

Uw dak isoleren biedt vele voordelen. Zowel in de zomer als winter werkt het isolerend, de warmte blijft beter buiten in de zomer, in de winter blijft de warmte beter binnen. Dit scheelt aanzienlijk in de stookkosten en voor het milieu. Tevens wordt het leefklimaat op de zolder verbeterd, doordat het isoleren van uw dak vocht tegengaat. Ook gaat de waarde van de woning omhoog, vanwege een beter energielabel en een extra ruimte die gebruikt kan worden.

Met Pif Isofast heeft u een isolatieproduct waarbij ook de zolder volledig afgewerkt is. Mocht dit niet de wens zijn of dit product niet geschikt zijn voor het betreffende dak, kan er met de PIF isolatiefolie gewerkt worden.

PIF is een veelzijdige isolatiefolie voor die u kunt gebruiken voor zowel uw gevel, uw vloer als uw dak. Het is een innovatieve, hoogwaardige folie die bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie. Tussen de verschillende lagen zitten luchtkussens.

Isofast toegepast
75%
Pif dakisolatie Folie
88%

Dakisolatie pif isofast

pif-dakisolatie-isofast

Dakisolatie Pif isolatiefolie

dakisolatie-met-pif-folie

Wat mensen zeggen over Pif Dakisolatie

De heren gaan snel en goed te werk , geven waar nodig uitleg. mochten ze een keer in de buurt zijn er ligt nog een tang hier. We merken overigens dat Pif goed zijn werk doet

dakisolatie-met-pif
Dakisolatie Pif

vloer- en dakisolatie met PIF isolatiefolie

Dankzij de unieke combinatie van aluminium en lucht kunnen de verschillende varianten van warmteverlies optimaal bestreden worden, terwijl de folies 100% recyclebaar zijn, geen schadelijke stoffen bevatten, na 70 jaar nog 96% van de werking hebben en het voorkomt condensatie van vocht in de constructie, vanwege het luchtdicht afwerken.